meester Valtin

5C

Hallo,
Het vijfde leerjaar is een belangrijk jaar in het leven van een kind. Er volgt heel wat nieuwe en moeilijke leerstof tijdens dit schooljaar. Als meester wil ik zorgen voor uitdagende en verrijkende opdrachten, waar samenwerken centraal staat. Ik schenk heel wat aandacht aan een goede klassfeer, een klas waar iedereen zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen. Samen gaan we op stap in de wondere wereld van Grieken en Romeinen. Maken we kennis met tal van kunstenaars en doen we heel wat leuke en boeiende klasuitstappen. We sluiten het schooljaar af met sportklassen. Een week waar we in groep samenleven en kennis maken met onbekende en avontuurlijke sporten. Fun! Samen met Juf Daisy en juf Kris sta ik klaar om jullie zo goed mogelijk te begeleiden in het vijfde leerjaar.
Laten we er SAMEN een prachtig en leerrijk jaar van maken.
Meester Valtin