Juf Lisa

6A

Hallo,

Mijn naam is juf Lisa. Ik sta sinds september 2015 in de Decrolyschool.

Ik vind het heel belangrijk dat de leerlingen zich ontwikkelen in een warme en aangename sfeer. Naast de nodige lachjes tussendoor sta ik ook steeds paraat om te luisteren wanneer het even wat minder gaat.

Ik hoop dat ik als juf toch een stukje kan bijdragen tot het creëren van goedlachse en positief ingestelde individuen met een eigen kritische blik op de wereld en een hart voor iedereen…

In mijn klas sta ik altijd met een glimlach klaar om de kinderen iets nieuw aan te leren. Leren doe ik het liefst samen, want samen groeien doe je vaak beter. Elkaar helpen is dus de boodschap.

Ik vind het altijd fijn om zo goed mogelijk te communiceren met de ouders. Voor mij staat ieder kind op nummer 1 en ik behandel ze dus stuk voor stuk als VIP.

Als je me ziet mag je gerust even zwaaien of lachen. Want lachen is nou net één van mijn favoriete hobby’s J

Groetjes juf Lisa