juf Lieselot

1C

Beste ouder(s), liefste kinderen,

Ik ben juf Lieselot en afkomstig van het platteland. Ik ben een echte dierenvriend en bezit dan ook heel wat huisdieren waaronder twee honden, één poes, twee dwerggeitjes, één dwergschaapje, twee Vlaamse Reuzen (konijnen), twee schildpadden en vier soorten kippen. De dieren worden met zorg behandeld en dragen allemaal een naam die begint met een ‘f’.
  Naast deze dieren houd ik ook heel veel van kinderen.

Al mijn vrije tijd steek ik eigenlijk in schoolwerk. Ik weet als kind dat het niet altijd leuk is om naar school te gaan en daar wil ik als juf iets aan doen. Door de kinderen uitdagend te benaderen wil ik zoveel mogelijk creativiteit en kennis stimuleren bij de kinderen. Ik bied de kinderen een warm hart aan waarbij ze mij altijd kunnen aanspreken bij een probleem. Ik kan dus goed luisteren, maar hecht ook veel waarde aan respect.

Ik kijk uit om jullie, mijn klasgenootjes, zo snel mogelijk te ontmoeten!

Tot gauw!

Juf Lieselot