juf Evelyne

2A

Hallo iedereen!

Ik ben juf Evelyne en geef les in het tweede leerjaar A. Mijn supercollega juf Dotty en ik proberen het elk jaar opnieuw zo aangenaam en leerrijk mogelijk te maken voor onze kindjes.

Ik vind het elke dag een uitdaging om de kinderen van alles te leren. In het tweede leerjaar leren wij tot 100 tellen, vermenigvuldigen en delen door, schrijven we moeilijke woorden en leren wij de hoofdletters.

Deze leeftijd vind ik supertof omdat ik enorm veel dankbaarheid terugkrijg van de kinderen.

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen graag naar school komen en zich goed voelen in de klas. In die sfeer tracht ik dan samen met de kinderen te werken.

Ik ben dol op zwemmen, knutselen, fietsen, dansen en … (bijna vergeten) op de kindjes van de klas natuurlijk.

In mijn vrije tijd ben ik altijd wel te vinden voor een dagje aan zee, een avondje film, reizen en een lekker etentje met vrienden.

Wil je nog iets van me weten?... Kom gerust eens een babbeltje doen.

De deur van mijn klas staat voor iedereen open!

Lieve knuffels

Juf Evelyne