juf Daisy

5B

Hey,

Ik ben Daisy Duvivier. Zoals jullie reeds weten sta ik in het 5e leerjaar. Ik geef heel graag les aan mijn 'b'engels. Soms kunnen ze rumoerig zijn maar eigenlijk zijn het 'schatjes'. Er is wel steeds iemand die voor een leuke sfeer zorgt. Een grapje kan maar er moet ook gewerkt worden.

In mijn vrije tijd tennis ik heel graag. Ook lopen en dansen doe ik graag maar door de geboorte van mijn dochtertje Louise heb ik daar nu minder tijd voor

Reizen doe ik ook heel graag, afgelopen zomervakantie bezocht ik Normandië, maar ook steden die dichterbij liggen, zoals het mooie Brugge en Gent, bezoek ik heel graag.

Ik woon in Ronse, samen met mijn man Simon, dochtertje Louise en mijn 2 lieve schatten Luna en Gimli. Luna en Gimli zijn mijn 2 katten. Ze zijn broer en zus en durven de boel wel eens af te breken.

Op school ben ik verantwoordelijk voor ICT en zit ik in de werkgroep ICT. Deze website heeft weinig geheimen voor mij.

Ik heb reeds enkele jaren een eigen klassite. Hier kunnen de leerlingen van het 5de leerjaar (maar ook andere leerlingen) spelletjes spelen en dingen inoefenen.

Groetjes