Juf Anne

3B

Hallo,

Ik ben juf Anne Stockman en geef les in het 3de leerjaar B.

Samen met mijn fijne collega's proberen we er voor de kinderen een leerrijk en onvergetelijk leuk schooljaar van te maken

In het 3de leerjaar leren we 'al zingend' onze eerste woordjes Frans!

Naast de lessen Nederlands, rekenen en Frans gaan we ook regelmatig op uitstap. We bezoeken het museum voor schone kunsten in Gent, we gaan naar 'de school van toen', het textielmuseum van Ronse staat ook op ons programma, onze schoolreis gaat naar Pairi Daiza, we nemen een kijkje achter de schermen van een afvalverwerkingsbedrijf IMOG, ... .

Waar we natuurlijk allen naar uitkijken is ons weekje bosklassen, 4 dagen lang beleven we dolle pret in Péruwelz

Na schooltijd spendeer ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ga ook dagelijks wandelen met mijn schattige hond 'Hektor'.

Jullie zijn altijd welkom in mijn klasje.

Juf Anne