MOS - MOS-logo 2

Vorig schooljaar (2010-2011) behaalden de twee vestigingsplaatsen van onze school (Astridplein en wijkschool "Germinal") hun eerste MOS-logo. Dit schooljaar zouden wij heel graag ons tweede logo behalen. Hiervoor dienen we niet alleen de acties van vorig schooljaar te herhalen, maar dienen ook nieuwe acties ondernomen te worden. De belangrijkste voorwaarde voor het behalen van een tweede MOS-logo is: een grotere leerlingen- en ouderparticipatie. Wij willen dus voortaan de ouders niet enkel informeren, maar actiever bij de projecten betrekken. Wie hierbij zijn steentje wil bijdragen, kan ons contacteren via de MOS-link op deze pagina. Tot binnenkort, hopelijk!!!

Je zal nu ook een knop vinden waar je de acties van het hoofdgebouw kan terugvinden en één voor Germinal.